Close

22. september 2017

Advokat i Aalborg Helle Birgitte Jensen skifter fra Vingaardshus til ny afdeling

Advokat Helle Birgitte Jensen - AalborgAdvokaten

Aalborgadvokaten Helle Birgitte Jensen stopper i Advokatfirmaet Vingaardshus for at opstarte Aalborgafdelingen af det landskendte Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S.

Afdelingen er beliggende i det gamle posthus i Aalborg – lige ved siden af Budolfi kirke – på Algade 44, 1. sal.

Advokat i Aalborg Helle Birgitte Jensen har i en lang årrække beskæftiget sig med familie- og arveret, herunder dødsbobehandling og testamenter, skilsmissesager, sager vedrørende børn, formueforhold for gifte og ugifte samt ejendomshandler. Senest som advokat hos Advokatfirmaet Vingaardshus A/S i Aalborg, hvor hun stopper efter 11 år.

Hun har således en solid erfaring indenfor dette område, og er desuden beskikket værge ved Statsforvaltningen og retterne i Aalborg og Hjørring.

Herudover er Aalborgadvokat Helle Birgitte Jensen beskikket som autoriseret bobehandler (sager om den økonomiske deling ved skilsmisse) ved Skifteretten i Aalborg. Advokat Helle Birgitte Jensen har endvidere taget uddannelsen som advokat-mediator, og tilbyder udenretlig mediation til løsning af konfliktsager.

“Som advokat beskæftiger jeg mig med alle de juridiske forhold inden for privatlivet – fra arveret til dødsbobehandling og bolighandler. Som familieretsadvokat er jeg meget optaget af at finde løsninger, der sikrer dig lige nu – og langt ind i den fremtid, som kan være svær at forestille sig.

For mig er det væsentligt, at du føler dig tryg som klient. Hvis du skal gennem en separation eller skilsmisse, hjælper jeg dig med både den økonomiske bodeling og med aftalerne om børnesamvær, bopæl og forældremyndighed. Forhåbentlig så du føler, at vi finder den løsning, der er bedst for dig.

En del af mit arbejde er at rådgive omkring familiers bolighandler. For de fleste er det en meget stor beslutning at købe eller sælge et hus – et hus er jo et hjem. Derfor gør jeg mig meget umage for, at de enkelte trin i overdragelsesprocessen er forståelige, så du føler, at du får overblik over din egen hushandel.”

Helle Birgitte Jensen, advokat

Helle Birgitte Jensen kan kontaktes via telefon 86 13 06 00, mobil 28 87 53 87 eller mail: hbj@askt.dk.

Læs mere om Aalborgadvokaten Helle Birgitte Jensen her: Advokat Helle Birgitte Jensen.