Close

Forretningsområder

Familieret

Arveret

Bolig & fast ejendom

Retssager

Konfliktløsning

Erhvervsret

Vi har landets største afdeling i familieret

AalborgAdvokaten er Aalborgafdelingen af Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S. Advokaterne Sankt Knuds Torv har landets største afdeling med speciale i familieret, og vi er således et firma som beskæftiger os med, og har stor interesse for en række områder, som har betydning inden for privatlivets retsforhold. Hos Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S, Aalborg er vi specialister i hverdagens jura, og vores kerneområder er derfor sager vedrørende arveretlige og familieretlige forhold samt bolighandler.

 

Uanset om du som virksomhedsejer, eller privatperson skal søge at undgå konflikt, eller skal have tvister løst i familiesager, er det afgørende at få en optimal og helhedsorienteret rådgivning. Vores mål er at søge løsninger, der sikrer dig både her og nu samt i fremtiden.

 

I rådgivningen og løsningen af din sag er det altafgørende, at vi rådgiver dig til den løsning, der er bedst for dig, både rent juridisk og økonomisk, men også i forening med de menneskelige og personlige forhold i sagen.

 

Det er væsentligt at opnå gode holdbare løsninger, der sikrer dig her og nu og på lang sigt. Vi bruger gerne konfliktløsningsmetoder for at løse dit problem eller din sag. Vi har advokater med efteruddannelse som advokatmediatorer, og vi er derfor gode til, på en hurtig og direkte måde, at løse konflikter eller problematikker i juridiske problemstillinger.

 

Vi holder til i Aalborg midtby, hvor vores kontor er beliggende i det flotte gamle posthus lige midt i centrum. Vi fører sager i hele landet, og har mulighed for at holde møde på kontoret i Aalborg, kontoret i Aarhus eller hjemme hos dig.

 

Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet.

Kerneværdier