Close

Vores profil

Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S, Aalborg afdeling | AalborgAdvokaten

Vi har landets største afdeling i familieret

AalborgAdvokaten er Aalborgafdelingen af Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S. Advokaterne Sankt Knuds Torv har landets største afdeling med speciale i familieret, og vi er således et firma som beskæftiger os med, og har stor interesse for en række områder, som har betydning inden for privatlivets retsforhold. Hos Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S, Aalborg er vi specialister i hverdagens jura, og vores kerneområder er derfor sager vedrørende arveretlige og familieretlige forhold samt bolighandler.

 

Uanset om du som virksomhedsejer, eller privatperson skal søge at undgå konflikt, eller skal have tvister løst i familiesager, er det afgørende at få en optimal og helhedsorienteret rådgivning. Vores mål er at søge løsninger, der sikrer dig både her og nu samt i fremtiden.

 

I rådgivningen og løsningen af din sag er det altafgørende, at vi rådgiver dig til den løsning, der er bedst for dig, både rent juridisk og økonomisk, men også i forening med de menneskelige og personlige forhold i sagen.

 

Det er væsentligt at opnå gode holdbare løsninger, der sikrer dig her og nu og på lang sigt. Vi bruger gerne konfliktløsningsmetoder for at løse dit problem eller din sag. Vi har advokater med efteruddannelse som advokatmediatorer, og vi er derfor gode til, på en hurtig og direkte måde, at løse konflikter eller problematikker i juridiske problemstillinger.

 

Vi holder til i Aalborg midtby, hvor vores kontor er beliggende i det flotte gamle posthus lige midt i centrum. Vi fører sager i hele landet, og har mulighed for at holde møde på kontoret i Aalborg, kontoret i Aarhus eller hjemme hos dig.

 

Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet.

Mission & Vision

Formål

AalborgAdvokaten arbejder for klienten, og vi leverer derfor altid en grundig og effektiv sagsbehandling på et højt fagligt niveau. Vi bestræber os altid på at yde den bedste juridiske rådgivning med værdi for vores klienter. Vores mål er, at søge de løsninger der sikrer dig – både her og nu samt i fremtiden.

Mission

Vi arbejder for, at alle – både virksomhedsejere og private – får den bedste rådgivning. Det gælder både sagens juridiske indhold, dine personlige forhold og den økonomiske værdi for dig.

Kerneværdier

Vi lægger vægt på høj faglighed og grundighed i alle dele af den juridiske proces, og vi sørger derfor for løbende at være opdaterede med den nyeste viden indenfor vores kerneområder. Vores sagsbehandling tager altid udgangspunkt i de menneskelige og personlige forhold i sagen.

Vision

Vi arbejder for at give dig den bedst mulige oplevelse i en svær situation – både økonomisk og menneskeligt.

Medarbejdere

Hos AalborgAdvokaten c/o Advokaterne Sankt Knuds Torv, Aalborg afdeling møder du vores engagerede medarbejdere, der alle arbejder for at sikre hurtig og kompetent sagsbehandling, som lever op til vores kerneværdier.

Helle Birgitte Jensen

Advokat & indehaver

Gitte Andersen

Juridisk assistent & specialistsekretær

Anna Nørhave Vestergård

Juridisk medarbejder

Laura Katrine Jacobsen

Juridisk medarbejder

Alexander Emil Kaspersen

IT-medarbejder

Medlemsskaber

Som specialiseret advokat er det vigtigt at holde sig opdateret med ny viden. Derfor er vi medlem af en række faglige foreninger, der sikrer, at vi er udstyret med den nyeste viden inden for juraen.

logo_danske_advokater
logo_advokatsamfundet_transparent
logo_danske_arveretsadvokater
Danske Familieadvokater
Logo_trygt_boskifte

Karriere

En karriere hos AalborgAdvokaten c/o Advokaterne Sankt Knuds Torv, Aalborg betyder udvikling – personligt som fagligt. Vores hovedmål er at hjælpe mennesker.

Karriere hos AalborgAdvokaten

Uanset om du er advokat, cand.jur., advokatsekretær eller jurastuderende, så har Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S, Aalborg rigtig meget at tilbyde dig. Vi er løbende interesseret i uopfordrede henvendelser fra:

  • Advokater
  • Advokatfuldmægtige
  • Advokatsekretærer
  • Jurastuderende

Arbejdsmiljø

AalborgAdvokaten c/o Advokaterne Sankt Knuds Torv, Aalborg har et kreativt, spændende og nyskabende arbejdsmiljø, hvor det er muligt at udfolde sig, som man selv ønsker. Her er det muligt for den enkelte medarbejder at udvikle sig fagligt og personligt og at skabe den karriere, som man måtte ønske sig. Hos os bliver man en del af et team, hvor alle betyder lige meget.

Ansøgning og ansættelse

Din ansøgning sendes pr. e-mail til aalborg@askt.dk, hvor du i emnefeltet anfører stillingen, du søger om.

 

I e-mailen vedhæfter du som bilag:

  • Foto
  • CV
  • Eksamensbeviser
  • Eventuelle udtalelser

Du bedes vedhæfte selve ansøgningen samt bilag som pdf-format.

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket ingen stillingsopslag.

Historien om et advokatfirma med afdelinger i Aarhus og Aalborg

Advokaterne Sankt Knuds Torv er et gammelt advokatfirma, der har eksisteret i mere end 130 år.

Fotos: Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S beliggende i hhv. Aarhus og Aalborg. I Aarhus er kontoret beliggende på hjørnet af Ryesgade og Sankt Knuds Torv. I Aalborg har afdelingskontoret plads i den gamle posthus-bygning.

1879
Første gang firmaet nævnes i historien
Firmaets historie kan følges tilbage til 1879

Advokatfirmaets historie før 2. Verdenskrig er ufuldstændig, og der mangler informationer om firmaets foretagender. På kontoret i Ryesgade står der dog et dokumentskab fra sagfører Christian M. Krags tid. Dokumentskabet er forsynet med en sølvplade, hvorpå der står:

“Fra venner i Århus By og Omegn.
1879 – 1. November 1904“

Der er altså tale om et 25 års jubilæum, men sagførerens navn er desværre ikke kendt.

3. februar 1944
Drabet på overretssagfører Holger Christensen
Clearingsmordet ved Klintegaarden

Overretssagfører Holger Christensen bliver d. 3. februar 1944 skudt ud for Klintegaarden (et bygningskompleks i funkisstil beliggende ved Riis Skov i Aarhus) af medlemmer af Petergruppen. Petergruppen var en terrorgruppe oprettet af den tyske besættelsesmagt med det formål at udøve kontrasabotage.

Drabet på overretssagfører Holger Christensen var Petergruppens første clearingmord i Aarhus og fandt sted, mens overretssagfører Christensen var på vej til sit hjem i Klintegaarden.

April 1944
Sagfører Christian M. Krag (senior) overtager advokatfirmaet

Omkring den 1. april 1944, under 2. Verdenskrig, overtager sagfører Christian M. Krag (senior) firmaet efter overretssagfører Holger Christensen.

Firmaet var under sagfører Christian M. Krags tid beliggende i Søndergade 44. Her drev sagfører Krag firmaet som en enkeltmandsforretning og fungerede som fast sagfører for Landbosparekassen i Aarhus, som også lå i Søndergade.

1950
Fra enkeltmandsvirksomhed til kompagniskab

Omkring 1950 indgik Christian M. Krag (senior) kompagniskab med Holger Hansen. De gik dog efter en kort periode hver til sit, og Christian M. Krag fortsatte med at drive firmaet frem til sin død den 21. april 1965.

Juni 1964
En advokatvirksomhed går i arv fra generation til generation

Den 1. juni 1964 bliver sagfører Troels Hoeck indsat som officiel indehaver af firmaet. Christian M. Krags søn Christian Krag (junior) var på tidspunktet for faderens død i lære som fuldmægtig, og kunne derfor officielt ikke overtage firmaet efter faderen. Derfor blev løsningen, at sagfører Troels Hoeck udadtil blev indsat som indehaver, mens Christian Krag uofficielt var medindehaver. Denne kontruktion dannede ramme om firmaet indtil juni 1965, hvor Christian Krag blev færdig som advokat.

Troels Hoeck og Christian Krag drev firmaet sammen frem til 1972, hvor Troels Hoeck forlod firmaet.

1972 – 1979
Advokat Christian Krag

Advokat Christian Krag var fra 1972 til 1979 eneejer af advokatfirmaet.

1980
Advokat Anders Kirk bliver partner

I 1980 kom advokat Anders Kirk til, og de to drev frem til 1991 Advokatfirmaet Krag og Kirk.

1991
Advokaterne Sankt Knuds Torv bliver til

I 1991 kom flere advokater til firmaet, heriblandt advokat John Bjerre Andersen, advokat Torben Winnerskjold, advokat Jørgen U. Grønborg, advokat Michael Thygesen med flere. Med denne store udvidelse blev firmaet omdøbt fra advokatfirmaet Krag og Kirk til det nuværende Advokaterne Sankt Knuds Torv.

2009
Partnerskab med syv partnere

I 2009 blev firmaet omdannet til et partnerskab (P/S) med syv partnere. Siden da er yderligere seks advokater og to advokatfuldmægtige kommet til. Foruden de 13 advokater og to advokatfuldmægtige har vi ansat en række erfarne advokatsekretærer, en bogholder, receptionist og et stort team af deltidsansatte juridiske medarbejdere. Sammen samarbejder vi om at løse de udfordringer, vi modtager fra vores klienter fra ind- og udland.

August 2017
Advokatfirmaet får afdeling i Aalborg

Den 1. august 2017 åbnede vi afdeling i Aalborg med advokat Helle Birgitte Jensen som daglig leder. Afdelingen er beliggende i det gamle posthus i Aalborg, lige ved Budolfi Kirke.