Close

Arveret

AalborgAdvokaten - arveretlige forhold - arv, arveloven, testamente, ægtepagt, bobehandling - arveret og familieret

Arveret og arveretlige forhold

Advokat i Aalborg med speciale i arveret | Arv, arvesager og arveregler
Ønsker du hjælp til hverdagens jura? Vi har landets største afdeling med speciale i familieret og nogle af Danmarks dygtigste arveretsadvokater.

Vi har i en lang årrække hovedsageligt beskæftiget os med alle arveretlige forhold – både dødsbobehandling samt udarbejdelse af skræddersyede testamenter og ægtepagter. Rådgivning om ægtepagter og testamenter sikrer at formuen og de enkelte aktiver fordeles, som man ønsker det – både ved et dødsfald og hvis ægteskabet ikke holder. Vi beskæftiger os med behandling af solvente og insolvente bobestyrerboer samt private skifter, og vi har endvidere ydet bistand til arvinger i boer der behandles af andre rådgivere.Vi fører sager om fortolkning af testamenter og pension, forsikring og begunstigelser, og vi arbejder for at sikre en optimal behandling af dødsboer med fokus på samspil mellem skatteoptimering, forsikrings- og pensionsforhold, samt de arveretlige muligheder i øvrigt.Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S har siden 2003 udarbejdet mere end 10.000 testamenter.Vi tilbyder specialiserede juridiske opgaver inden for arve- og familieretten:DødsbobehandlingUdarbejdelse af skræddersyede testamenterTestamente specielt til velgørenhedTestamenter vedrørende digital arvUdarbejdelse af skræddersyede ægtepagterSeparation- og skilsmissesagerUgifte samlevendes forholdBodeling (økonomisk deling) i forbindelse med separation og skilsmisseForældremyndighedssagerBopælssagerSager om børnebiddragTvangsfjernelserAdoptationssagerKonflikter (advokatmediator)

Kontakt en arveretsadvokat i dag

Læs mere om


Dødsbobehandling

Et dødsfald rammer familien hårdt. Vi hjælper jer med at behandle dødsboet på den bedst mulige måde.


Testamente

Et testamente sikrer arvens fordeling, og at dine ønsker opfyldes, når du er gået bort. Et testamente kan samtidig forhindre tvister og arvestridigheder.


Ægtepagt

Med en ægtepagt kan i som ægtefæller fravælge lovens regler om delingsformue. Opret ægtepagt med forskellige typer af særeje og forskellig varighed.


Fremtidsfuldmagt

Du bør vælge en fremtidsfuldmagt, der sikrer dig, hvis du bliver syg eller ude af stand til at handle fornuftsmæssigt.


Det Gode Testamente

Overvejer du at testamentere til velgørenhed? Vi er en del af fællesskabet der er til for at hjælpe og støtte dig, der overvejer at testamentere til velgørenhed.


Arveloven

Læs hele arveloven i hele sin længde. Har du rådgivningsspørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Familietjek hos specialist i familie- og arveret
Bestil et familietjek og få gennemgået jeres behov for at få udarbejdet et testamente, en fremtidsfuldmagt eller en ægtepagt. Vi giver jer muligheden for at få lavet et “juridisk helbredstjek”, således at du og dine nærmeste er sikret bedst muligt.


Bestil familietjek


Læs mere

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig

Kontakt os

Artikler indenfor arveret

Advokaterne Sankt Knuds Torv fejrer international testamentedag

I dag fredag den 13. september sættes der i flere lande fokus på muligheden for at testamentere til en velgørende organisation. Herhjemme blev der sat fokus på muligheden for at testamentere til e… Læs mere

Digital arv: Mange lever videre på nettet efter deres død

I 2016 var 72 % af den danske befolkning, ifølge Danmarks Statistik (It-anvendelse i befolkningen), tilknyttet en eller flere sociale netværkstjenester online.

Der ses stadig en tilvækst i anta… Læs mere

Få et overblik over den nye ægtefællelov

Læs mere

1
2
3
4

Følg os på