Close

Cookie- og privatlivspolitik

Ved at benytte hjemmesiden www.aalborgadvokaten.dk accepterer du, at vi bruger cookies.

Formål med opbevaring af persondata

Hos Advokaterne Sankt Knuds Torv har vi tavshedspligt om alle oplysninger om vores klienter. Det indebærer bl.a. at vi ikke informerer andre om oplysninger, du har meddelt os.

Alle data opbevares sikkert i op til 10 år. Dette skyldes, at advokaters rådgivningsansvar ifølge forældelsesloven gælder i 10 år fra rådgivningen er afsluttet.

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi blandt andet uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvem er ansvarlig for dine data?

Den dataansvarlige er den advokat, der behandler din sag. Du kan finde kontaktoplysningerne på alle advokater her på siden eller ved at ringe på tlf.: 86 13 06 00.

Vi opbevarer de data, som du har sendt os/givet os med henblik på, at vi kan give dig den rådgivning og juridiske hjælp, du har anmodet os om.

Har du således eksempelvis anmodet os om at udfærdige et testamente, læser og opbevarer vi alle de oplysninger, du har givet os om dine ønsker, arvingernes navne m.v., således at vi kan udfærdige det ønskede testamente.

Vi benytter ikke oplysningerne til andet.

Ændring af oplysninger

Hvis du oplever slåfejl eller andre mangler i oplysningerne, skal du blot sige til, så ændrer vi det. Vi kan også slette oplysningerne, hvis du ønsker dette. Vi er dog forpligtede til at gemme oplysning om, at du har været klient her, således at vi kan forebygge, at der senere opstår interessekonflikter, jf. de advokatetiske regler.

Dataportabilitet

Vi modtager sager fra andre advokater, ligesom vi i ny og næ er nødt til at udtræde af sager inden de er afsluttede. Ønsker du at benytte en anden advokat, kan du give os besked om, hvortil sagens akter skal sendes – så overdrager vi oplysningerne til den fortsættende advokat, som du har valgt.

Hvad er cookies?

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende enheden, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. En cookie er ikke et program og kan ikke ændre noget på din computer. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og indholdet bliver ikke delt med nogen.

De fleste browsere (fx Firefox, Internet Explorer og Safari) accepterer automatisk cookies, men du bestemmer selv om du vil tillade det. Du kan sagtens slå cookies helt fra, men det vil give dig problemer når du handler på nettet, da alle webbutikker bruger cookies til at huske, hvad du har lagt i kurven.

Kan jeg slette eller blokere cookies?

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/fravalg

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Cookies på www.aalborgadvokaten.dk

www.aalborgadvokaten.dk anvender cookies til følgende formål:

  • Identificering og autorisering ved beskyttet indhold.
  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside.

Oversigt over cookies på www.aalborgadvokaten.dk

  • gqh Bruges når du logger ind på adgangskodebeskyttede sider. Dette er en cookie som slettes, når du forlader vores sider, eller når du lukker browseren (sessionsbaseret cookie). Type “krypteret”.
  • veg Bruges når du logger ind på som bruger. Denne cookie slettes, når du forlader vores sider, eller når du lukker browseren (sessionsbaseret cookie). Type “krypteret”.
  • b Bruges når du lægger en vare i din indkøbskurv. Denne cookie bliver i din browser i 10 måneder, med mindre du aktivt sletter den. Type “unik nøgle”.
  • c Bruges af webbutikken til at huske leveringsland. Denne cookie bliver i din browser i 350 dage, med mindre du aktivt sletter den. Type “landekode”.
  • cd Bruges til at huske om du har accepteret vores cookie-politik. Denne cookie bliver i din browser i 70 dage, med mindre du aktivt sletter den. Type ”boolean”.
  • ecp[tal] Kalenderen bruger denne cookie til at huske hvilken periode du vil have vist. Denne cookie slettes, når du forlader vores sider, eller når du lukker browseren (sessionsbaseret cookie). Type ”tal”.
  • rfz[tal] Animationer bruger denne cookie til at huske hvilken scene du så sidst. Denne cookie slettes, når du forlader vores sider, eller når du lukker browseren (sessionsbaseret cookie). Type ”tal”.
  • scl Bruges til at huske scroll-positionen på siden. Denne cookie slettes, når du forlader vores sider eller når du lukker browseren (sessionsbaseret cookie). Type ”talxtal”.

Google Analytics cookies

  • __utmz ser hvor du kom fra (søgemaskine, nøgleord, link, etc.) da du landede på vores sider. Vi bruger Google Analytics både internt på vores sider, men også i bannere og billeder. Derfor kan du af og til se to cookies som hedder __utmz.
  • __utma holder styr på hvor mange gange du har været inde på vores sider, så vi kan se hvor mange brugere vi har som er inde for første gang og hvor mange som kommer igen.
  • __utmb og __utmc holder styr på hvor længe dit besøg varer. Disse cookies bliver slettet når du forlader vores sider.

3. parts cookies

Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Disse cookies kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger har foretaget eller hvilke sider, de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part.

Cookies fra Facebook bruges til at vise en “synes godt om” knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om. Facebook giver endvidere adgang til et statistik værktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af Facebook.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet ”??????cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@aalborgadvokaten.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Forsikringsforhold og tilsyn

Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet.

Alle advokater hos Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S er omfattet af firmaets ansvarsforsikring og garantiordning tegnet hos HDI Danmark.

Ansvarsforsikringen dækker al advokatvirksomhed udøvet af Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S, uanset hvor advokatvirksomheden udøves.

Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S er omfattet af Advokatsamfundets tilsyns- og disciplinærsystem og af reglerne om god advokatskik, jf. retsplejelovens § 126. Herudover gælder de advokatetiske regler.

De regler, der særligt gælder for udøvelse af advokaterhvervet, kan findes på Advokatsamfundets hjemmeside http://www.advokatsamfundet.dk.

Såfremt der måtte opstå uenighed om salær, er der mulighed for at klage til Advokatnævnet.

Advokatfirmaet anvender ikke aftaleklausuler om lovvalg og/eller værneting, når der indgås aftaler med firmaet, ligesom firmaet ikke benytter generelle ”forretningsbetingelser” i
dets kontraktsforhold.

Kontaktoplysninger

Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S, Aalborg

Algade 44, 1. sal
9000 Aalborg

CVR-nr.: 38787683

Telefon: 86 13 06 00

E-mail: post@aalborgadvokaten.dk